Over ons

Wij zijn Henk de Geeter en Wiepie de Geeter-de Vries, woonachtig in Assen.

Hoewel wij inmiddels zijn gepensioneerd, hebben we nog steeds een redelijk actief leven. Zo doen wij nog vrijwilligerswerk bij de Asser Historische Vereniging en Jazzclub Assen (JCA). Maar gelet op onze leeftijd hebben wij wel een aantal vrijwilligersklussen afgestoten. Ook zijn we regelmatig in de sportschool te vinden, fietsen nog regelmatig en passen zo nu en dan op onze jongste kleinkinderen.

We hebben ons hele leven – naast ons werk – veel vrijwilligerswerk gedaan. Ondermeer bij Scouting (zowel lokaal, regionaal als landelijk), Seniorweb en RTV Drenthe.

Een passie van ons is toch wel het kamperen. We trekken er graag op uit met onze caravan. Vaak binnen Nederland, waar we meestal neerstrijken op campings van SVR of Vekabo (In het Groen)en op natuurkampeerterreinen. maar soms ook naar bijvoorbeeld Duitsland of Frankrijk. Zeeland (waar een deel van onze familiegeschiedenis ligt) en Texel zijn onze favoriete bestemmingen.

Al jaren zijn we geïnteresseerd in geschiedenis, zowel van onze families, van ons vroegere familiebedrijf Mustang als van onze woonplaats Assen. Onze familiegeschiedenis delen we graag met u op deze website.

Een hartelijke groet!